Kokemuksia TT-Thermo moottorinlämmittimistä

Itsellä oli edellisessä outtiksessa tuo tt-thermo ja ei voi kuin kehua,kaikissa autoissa pitäisi tuo olla käytössä,defa yhteensopiva,3 vuotta oli käytössä ja nyt myin autoni pois,ei minkäänlaisia ongelmia ollut koko aikana,käytännössä noin tunnin roikassa pidon jälkeen,ulkona -10 astetta,moottori pukkaa jo haaleaa/lämmintä ilmaa,moottorin lämpötila noin 60 astetta,erinomainen keksintö,toimi kuin junan vessa,jopa parempi keksintö kuin webasto

jack71 mitsubishiclubfinland.com

Omassa autossa oli ensin defan alavesiletku lämmitin, kesti noin puolitoista vuotta. tt-thermo on pelittänyt nyt neljättä talvea joten voin suositella omalta osaltani.

jiikee masinistit.com

Huippuhyvä vehje,asensin itse Nissan NV200:een 1500w moisen kun siinä "lämpöpakettiin"kuului Defa säteilylämmitin+sisätilanlämmitin. Sisätilalämmitinhän on poikaa ja hyvä kuin mikä mutta säteilylämmitin täysi vitsi ja esim -20c-25c pakkasissa käyntiinlähtö oli monen hehkutuksen tulos umpijäiselle moottorille lämmititpä miten monta tuntia tahansa tai olit tyystin lämmittämättä. Öljypohjan lämmittely pienellä lämmittimellä on typeryyden huipentuma ja sekin vähä haihtuu saman tien avaruuteen sieltä auton alta avoimesta tilasta eikä taatusti johdu öljyn kautta mihinkään. Kylmän moottorin merkkivalo sammui(jos sammuu ollenkaan) tasan tarkkaan just samalla kohdin lämmitit tai et säteilylämmittimellä,ainut hyötyjä sähköyhtiö ja jäistä ilmaa pukkasi kilometritokulla lämppäristä eli kun sisätilanlämmittimen lämpö loppui loppui lämpökin moneksi kilometriksi hytistä. TT-thermo töpseliin ja puoli tuntia pikkupakkasissa ja tunti lämmitystä paukkupakkasissa(-20-25c,kylmemmillä en edes ajele)ja puhaltaa lämmintä ilmaa heti ja kylmän koneen merkkivalo sammuu n100m jälkeen. Suosittelen,helppo itse asentaa,edullinen eikä mitään moitittavaa!!

ElleiWebastoa suomi24.fi

Minä olen ainakin nyt kovien pakkasten aikaan täysin myyty tälle tuotteelle! M113 on mukavan lämmin nopeasti ajoon lähdön jälkeen, kuten on tuo M271:kin. En edes ajattele enää laittavani lohkolämmitintä säteilylämmittimistä puhumattakaan.

Timov mersuforum.net

Ittellä ollu nyt 1000w malli itse asennettuna 5vuotta ja kahdessa eri autossa ja aivan täysillä toimii vieläkin 👍 ei voi kun olla tyytyväinen

Anonyymi suomi24.fi

Olen ollut tuotteeseen todella tyytyväinen ja lämmitysteho on aivan omaa luokkaa

Ronkainen

loistava lämmitin, voin kyllä suositella muillekkin!

Jussi

Mulla on ollut viimeisimmissä autoissa nuo TT-thermon kiertovesilämmittimet enkä kyllä enää muuta laittaisi.

-karppa- autostadium.fi

Laitatin TT-thermo 1500w omaan Audi A4:seen ja on toiminut hemmetin hyvin. Ei siinä mitään koodailuita kyllä tarvita. Tunti riittää kovalla pakkasella nostamaan lämmöt inhimilliseksi. Rupeaa ilmastointikin puhaltamaan samantien lämmintä.

Temezi bbs.io-tech.fi

TT-thermo asennettu autoon, auto Audi A6, vm. 2009. Moottori V6 diesel. Asennuksessa meni hetki, moottoritila on tuossa niin täynnä, mutta sopiva paikka löytyi lopulta lämmittimelle. Lämmittää todella tehokkaasti, tuntikin riittää varsinkin pienemmillä pakkasilla erittäin hyvin. Olen tyytyväinen, koko paketti tuli maksamaan itse asennettuna reilusti alle 300 euroa.

Javaq bbs.io-tech.fi

Siirry kauppaan