TT-Thermon hyödyt

Miksi TT-Thermo XC on parempi kuin muut eri lämmitysmenetelmät moottorille

TT-Thermon tehokkaat lämmittimet kierrättävät moottorissa jäähdytysnesteen samalla kun nestettä lämmitetään. Useimmissa nykyautoissa tämä ehkäisee lämmittimen käytöstä johtuvan vikakoodien syttymisen, koska lämpö tasaantuu paremmin moottoriin ja sen nestetilavuuteen. Moottori on lämmittämisen jälkeen tasaisen lämmin, minkä ansioista polttoaineen ruiskutus moottorissa toimii oikein pakkasellakin käynnistettäessä.

Koska moottori on kauttaaltaan esilämmitetty, käynnistys kylmässä olosuhteessa on huomattavasti vähemmän moottoria kuluttava kuin lämmitettynä säteilylämmittimellä tai lohkolämmittimellä, jotka lämmittävät moottoria pienellä pistemäisellä alueella.

Miksi TT-Thermo XC on parempi kuin muut vastaavat pumpulliset lämmittimet

TT-Thermo toi ensimmäisenä markkinoille sisäänrakennetulla pumpulla varustetun lämmittimen lähes kymmenen vuotta sitten. Markkinoille on ilmestynyt runsaasti ensimmäisen malliversion jäljitelmiä halpahalleihin.

TT-Thermo XC -lämmittimen sisällä oleva lämmönsiirrin on ainutlaatuinen ja patentoitu. Lämmönsiirtoelementin lämpöä siirtävä pinta-ala on maksimoitu ja lämmön siirtyminen PTC-vastuksilta on optimoitu. Sisäänrakennetun pumpun pesärakenne on patentoitu ja ensimmäisenä maailmassa integroitu runkovaluun moottorilämmittimessä. Tämä ratkaisu tekee luotettavamman ja pitkäikäisemmän rakenteen. Kaikissa muissa pumpun pesä on erillinen komponentti. Tuotteiden turvallisuus on testattu suomessa SGS Fimkolla.


Siirry kauppaan